ons

verhaal

ons

verhaal

Wie zijn wij?

Wij zijn Mireille en Marije, allebei al jaren met veel liefde en plezier verbonden aan de zorgwereld. Samen combineren we onze verpleegkundige emotie en bedrijfskundige ratio tot 3MENSionaal.

Waarom?

Wij vinden dat elke cliënt recht heeft op gemotiveerde (zorg)professionals. Maar helaas lijdt de zorgsector aan tekorten van personeel, tijd en aandacht. Dat moet anders, vinden wij. De zórg moet terug in de zorg. Wij denken dat dat kan, want er zijn een heleboel gepassioneerde (zorg)professionals. En een heleboel opdrachtgevers naar hen op zoek. In dat opzicht kun je ons zien als matchmakers. Maar daar houdt het niet op: Met veel aandacht blijven we zorgen voor een optimale balans tussen de opdrachtgever en (zorg)professional. En daar profiteert uiteindelijk de cliënt van. 3MENSionaal werken, noemen we dat.

Hoe?

Gedreven door oprechte interesse gaan wij op zoek. Naar antwoorden op ingewikkelde vraagstukken of naar de juiste professionals en organisaties. We delen eerlijk onze inzichten en geven grip op wat past en niet. Zowel naar opdrachtgever als kandidaat maken we duidelijk waar je aan toe bent. Zo heeft iedereen heldere verwachtingen. We durven nee te zeggen als dat beter is en zeggen pas vooraf ja als we dat achteraf kunnen waarmaken. No care, no cure!

Wat?

We bieden oplossingen voor diverse vraagstukken omtrent personeel en kwaliteit en brengen zorginstellingen samen met (zorg)professionals. Organisaties staan we bij met advies en helpen we met invulling van tijdelijke en vaste functies. En professionals helpen we aan een mooie baan of opdracht die bij hen past: vast of tijdelijk, in dienstverband of als zzp’er. Een opdracht is voor ons pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn!

Waar?

Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam en het grootste deel van ons bestand aan opdrachtgevers en (zorg)professionals bevindt zich in de randstad en midden-Nederland. Maar we werken voor zorginstellingen en -professionals door het hele land. Neem contact met ons op om te bespreken wat we in jouw regio voor je kunnen betekenen.

Contact

Mireille Lettinga
06-41210021

Marije Meintjens
06-57711905

info@3mensionaal.nl

Adres

IJburglaan 632e
1087 CE Amsterdam

KVK: 65598032 / 73096644