voor

opdrachtgevers

voor

opdrachtgevers

Waar kunnen we jou bij helpen?

Als zorginstelling kom je regelmatig voor vraagstukken en uitdagingen te staan. 3MENSionaal kan je daarbij ontzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zorgsector en onze achtergrond in arbeidsbemiddeling, detachering en bedrijfskunde zijn we van alle markten thuis. Met ons uitgebreide netwerk van zorgprofessionals en onze kennis en expertise op het gebied van zorg en bedrijfsvoering hebben we op veel vragen een passend antwoord. En als we dat een keer niet hebben? Dan zeggen we het ook eerlijk en sparren we net zo lang tot we samen toch een oplossing vinden.

Werving en selectie

Talent in de zorg gezocht, maar geen netwerk of tijd? Wij denken mee over optimale personele inzet en koppelen de juiste professionals aan de juiste plek

Nadat we de wederzijdse verwachtingen hebben besproken nemen we het proces van werving en selectie op ons. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk aan (zorg)professionals en daarnaast werven we via onder andere jobboards en social media. Door onze uitvoerige voorselectie en toetsing vinden we geschikte kandidaten. De uiteindelijk door jou gekozen kandidaat treedt, tijdelijk of vast, rechtstreeks bij je organisatie in dienst.

Interim dienstverlening

Extra arbeidscapaciteit voor bepaalde tijd nodig, bijvoorbeeld bij een project of verandering van formatie of structuur? Wij vinden een passende oplossing.

Het is fijn als rust en continuïteit op de werkvloer gewaarborgd blijven, ook tijdens tumultueuze periodes als gevolg van formatie- en structuurveranderingen. Door ons uitgebreide netwerk aan (zorg)professionals hebben wij beschikking over snel en tijdelijk inzetbare professionals met de gewenste kennis en ervaring. Ook voor projecten die vragen om één functie of een reeks van profielen kennen wij meestal de juiste kandidaten. Dit betekent dat we dynamisch kunnen inspelen op ontwikkelingen. Daarbij denken we altijd aan risicobeheersing: je betaalt geen vaste loonkosten, betaalt alleen voor gewerkte uren en loopt geen risico bij ziekteverzuim.

Waarom 3MENSionaal?

Wat ons onderscheidt is dat we nét dat stapje verder gaan. We zijn geen consultants, maar wel sparringpartner en leveren altijd advies op maat. Dat komt omdat we door onze jarenlange ervaring bijna elke situatie al eens hebben meegemaakt en veel kennis hebben opgedaan. Dat grote kenniskapitaal zetten we graag in om jouw situatie vanuit een ander perspectief te bekijken. Zo krijg je een oplossing waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht.

Contact

Mireille Lettinga
06-41210021

Marije Meintjens
06-57711905

info@3mensionaal.nl

Adres

IJburglaan 632e
1087 CE Amsterdam

KVK: 65598032 / 73096644