over

ons

over

ons

Over Mireille

Kernkwaliteiten: betrouwbaar, relativerend, verantwoordelijk, professioneel en verbindend.

Als ervaren professional in arbeidsbemiddeling en detachering heb ik zowel kennis van de vraagstukken waar organisaties tegenaan lopen als de uitdagingen die professionals hebben. Wanneer je met mij in gesprek gaat zal je merken dat ik luister, doorvraag en reflecteer. Hierdoor weet ik precies de informatie te verkrijgen die ik nodig heb om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Ik ben al vele jaren werkzaam in de arbeidsbemiddeling binnen de gezondheidszorg. Daarbij heb ik vele gesprekken gevoerd en matches gemaakt met zorgmanagers, verpleegkundigen, therapeuten, artsen en andere zorgprofessionals. Hierdoor heb ik de gezondheidszorg vanuit verschillende perspectieven mogen zien, proeven en ervaren. Ik heb een universitaire bedrijfskundige opleiding afgerond en de aanvullende opleiding Coaching van professionals gedaan. Daardoor kijk ik met een bedrijfsmatige doch menselijke bril naar klant en kandidaat.

Dit zeggen anderen over mij:

“Niet alleen de professionaliteit en ervaring, maar ook Mireille als persoon met een kritische positief opbouwende insteek en veel humor is wat haar kenmerkt. Ik vind onze contacten prettig en waardevol.”

“Mireille staat garant voor een succesvolle selectie van kandidaten, plezierige samenwerking en een gedegen resultaat. Elke opdrachtgever mag zichzelf gelukig prijzen met haar dienstverlening.”

Over Marije

Kernkwaliteiten: integer, authentiek, uitnodigend, “out of the box”, weloverwogen. 

Iedere keer opnieuw is het een uitdaging om mens en werk optimaal met elkaar in balans te brengen en te houden. Ik vind het mooi om hier mijn steentje aan te mogen bijdragen. Ik heb meer dan tien jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en bedrijfsvoering en nog eens tien jaar binnen de gezondheidszorg. Door deze ervaringen met elkaar te verbinden weet ik dat kwaliteit voor mij voorop staat. Ik zie de ander en luister. Daarbij ben ik persoonlijk betrokken maar houd ik ook professionele afstand. Ik weet kritisch te achterhalen waar écht iemands behoeftes en drijfveren liggen. Want voor duurzaam succes is een goede match tussen mens en omgeving noodzakelijk. 

 Dit zeggen anderen over mij:

 “Omdat ze investeert in het kennen van de werkomgeving is ze onderscheidend. Hierdoor kan ze echt kijken of iemand passend is binnen een team. Je kunt van haar op aan”

 “Zeer ervaren betrokken regiomanager. Marije is authentiek en verbindt. Met ” de juiste touch” raakt ze de ander in haar kracht. Ze laat anderen groeien”

 “Haar inspanningen zijn altijd gericht op de eindgebruiker, veelal de patiënt. Zij verstaat de ‘verbindingskunst’. Ze levert maatwerk door gebruik te maken van ieders kwaliteiten”

Contact

Mireille Lettinga
06-41210021

Marije Meintjens
06-57711905

info@3mensionaal.nl

Adres

IJburglaan 632e
1234AB Amsterdam

KVK: 65598032 / 73096644

~

Privacy

Lees ons privacy statement