Kwaliteitsverpleegkundige a.i. Noord-Holland

Over de functie

Aan jou de taak om als regisseur van de kwaliteitsonderwerpen op de afdeling het overzicht te bieden! We zijn voor meerdere locaties in Noord-Holland op zoek!

Het verbeteren en optimaliseren van de persoonsgerichte zorgverlening op niveau van de individuele cliënt maar ook op organisatorisch procesniveau. Je ondersteunt hierbij de zorgteams, leidinggevende en het management, je adviseert hen/ reikt handvatten aan op het gebied van kwaliteit en veiligheid van zorg.

Wat we zoeken

Voor deze functie heb je een afgeronde Verpleegkundige opleiding nodig. Je durft veranderingen door te voeren en weet dat dit enkel kan wanneer je jouw collega’s hierover enthousiasmeert en het met elkaar als team doet. Je bent echt een verbindende factor hierin!

Je ondersteunt leidinggevende bij implementeren en borgen van beschreven(zorg) werkprocessen in de dagelijkse praktijk van teams.

Je observeert team gedrag, spiegelt, geeft feedback en voorziet de teams van kennis en expertise over persoonsgerichte zorg door zaken uit te leggen, soms ook te controleren en instructie te geven.

Het is een groot voordeel wanneer je zelf ervaring hebt opgedaan binnen de ouderenzorg en op een natuurlijke wijze draagvlak kan creëren. Wanneer het nodig is kan jij op een constructieve wijze feedback geven.

Je hebt

  • HBO Verpleegkunde achtergrond (evt. niveau 4 met aanvullende certificaten is ook bespreekbaar)
  • Ervaring in de ouderenzorg is een pré
  • Doorzettingsvermogen
  • Goede dosis enthousiasme
  • Ervaring om processen goed te kunnen structureren
  • Een goede manier om collega’s van constructieve feedback te kunnen voorzien maar je kunt ook goed complimenten geven
  • Enerzijds een zelfstandige manier van werken, anderzijds opereer je ook goed binnen het team.

Wat we bieden

In een dienstverband word je afhankelijk van je kennis en werkervaring ingeschaald in FWG 50, minimaal € 2.631,63 en maximaal € 3.942,98 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur). Daarnaast is er een aantrekkelijk pakket m.b.t. secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. Ook ontvang je een eindejaaruitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Het aantal uren betreft minimaal 24 uur. ZZP’ers worden ook uitgenodigd te reageren.

Geïnteresseerd?

Interesse gewekt? Dan horen we het graag van je! We zijn bereikbaar op 06 41210021 (Mireille Lettinga) / mireille@3mensionaal.nl. Direct reageren mag natuurlijk ook via onderstaande “solliciteer nu” button of via het contactformulier. We kijken uit naar je reactie!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

januari 30, 2024