Wat doe je als Teammanager Prettig Thuis bij Zorgbalans?

Als teammanager bij Prettig Thuis ben je verantwoordelijk voor de juiste en persoonlijke zorg van alle cliënten (denk aan organisatie, kwaliteit uitvoering zorg). Als leidinggevende binnen Prettig Thuis ken je de kwaliteiten, wensen en interesses van de medewerkers ten aanzien van hun professionele ontwikkeling. Samen met de locatiemanager en collega teammanagers stem je af over ontwikkelingen binnen Prettig Thuis en vormen jullie een sterk management team.

Je geeft leiding aan meerdere teams van verpleegkundigen, cliëntcoaches, verzorgenden, helpenden en medewerkers ondersteuning thuiszorg. Je richt je op het vergroten van de zelfstandigheid van de teams en dit zie je als een uitdaging. Je bent goed in staat om op positieve wijze draagvlak te creëren en veranderingen te implementeren en te borgen. Je biedt de teams een inspirerende en passende werkomgeving en je creëert randvoorwaarden, zodat zij op verantwoorde en efficiënte wijze aan de cliënten in hun thuissituatie zorg kunnen verlenen. Je levert een bijdrage aan beleidsvorming en productontwikkeling.

Je bent integraal verantwoordelijk voor het behalen van de resultaten op productie, formatie, budget en de organisatie binnen jouw teams. Je stimuleert de ontwikkeling van medewerkers en creëert de randvoorwaarden waardoor medewerkers effectief hun werk kunnen doen. Als teammanager rapporteer je aan de locatiemanager.

Wat is VPT?

Met het volledig Pakket Thuis (VPT) van Zorgbalans bieden we persoonlijke- en verpleegkundige zorg, welzijnsactiviteiten, huishoudelijke ondersteuning, maaltijden en alarmering. De visie van Prettig Thuis is dat de cliënt op een zo prettig mogelijke manier zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Wij geven daartoe zorg op maat, samen met de cliënt worden afspraken gemaakt op welke manier wij kwalitatief goede zorg kunnen leveren, die aansluit bij de wensen van de cliënt. Prettig Thuis heeft op dit moment 23 teams die elk bestaan uit ongeveer 12 medewerkers die aan ongeveer 12 cliënten per team zorg leveren. Prettig Thuis kenmerkt zich door korte communicatielijnen, klantgerichte cliëntenzorg en sterke onderlinge verbinding.

 

Profiel en opleiding

 • Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau. Heb je daarbij kennis van managementvaardigheden op post-hbo-niveau dan is dat een pre
 • Je hebt ervaring opgedaan in een leidinggevende functie in de sector zorg en welzijn
 • Je hebt een authentieke leiderschapsstijl
 • Je bent open en eerlijk in je communicatie en als persoon toegankelijk en makkelijk benaderbaar
 • Je weet het beste uit je medewerkers te halen
 • Je hebt een ondernemende en proactieve werkhouding, je houdt van vernieuwing en denkt in kansen en mogelijkheden
 • Je bent 32 – 36 uur per week beschikbaar

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in de schaal FWG 60 van de CAO VVT (maximaal € 5.196,92 bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Tevens ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslagen bij avond, weekend en nachtdiensten, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Kom je bij Zorgbalans werken dan kies je voor een organisatie die volop in beweging is. Ons gewaagde doel is om toonaangevend te zijn als het gaat om oplossingen voor de exploderende zorgvraag. Om dit te bereiken investeren we in technologie, maar ook in het talent van onze medewerkers. Hoe? Door naar hen te luisteren en ze te bieden wat ze nodig hebben om hun vak optimaal te kunnen uitoefenen.

Daarnaast biedt Zorgbalans een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • De intentie tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Volop mogelijkheden om te leren, je te ontwikkelen en een studiekostenregeling.
 • Draag je succesvol een nieuwe collega in de directe zorg aan dan ontvang je een aanbrengpremie van €500,- bruto.
 • Diverse regelingen zoals het fietsplan, een vitaliteits- of loopbaancoach.
 • UIT & THUIS; een voordeelpas waarmee je hoge kortingen krijgt op het gebied van cultuur, ontspanning en vrije tijd.
 • Zorgbalans hecht grote waarde aan het welzijn van de eigen medewerkers. We bieden bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van vitaliteit (o.a. gratis sportlessen) en financiën (budgetcoach).

Interesse in deze baan bij Zorgbalans? 

Interesse gewekt? Dan horen we graag van je. We zijn bereikbaar op 06 41210021 (Mireille Lettinga) / mireille@3mensionaal.nl.  Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.